Month

Newsletter Mars

Pasen zorgt altijd weer voor fijne familiemomenten! Terwijl de kleintjes door de tuin hollen op zoek naar eitjes, duikt mama alvast de keuken in voor het ontbijt. Pancakes, cupcakes of toast… Wat je ook op tafel tovert, met deze 4 toffe ideetjes maak je het extra gezellig!

1. Cupcakes knutselen

Met cupcakes scoor je sowieso! Zeker als de kinderen ze zelf mogen versieren. Zet de tafel vol met leuke decoratie: frambozen, bosbessen, stukjes aardbeien… of de eitjes die ze net geraapt hebben.

Mini cupcakes maken voor maxi eetplezier? Die maak je hier: http://bit.ly/1isyQvr

En hoe blijft al dat lekkers zitten op de cupcake? Met een toefje Philadelphia Milka, Honing of Natuur. Zo zalig simpel!

2. Heerlijke toast voor elke lekkerbek

De ene wil hartig, de ander liever zoet? Toast voor iedereen! Je besmeert ze met Philadelphia Honing, Milka of Natuur en belegt ze met schijfjes banaan, stukjes perzik, rode vruchten of confituur. Helemaal naar de smaak van elke zoetebek. Of liever een hartige variant? Wat dacht je van barbecue ham, gerookte zalm of roerei met kruiden? Eindeloos combineer- en smeerplezier!

3. Pancakes op hun paasbest

Wat maakt het ontbijt helemaal af? De enige echte pancakes! Hun geur alleen al doet je tafelgenoten watertanden. Werk ze af met Philadelphia Milka, Honing of Natuur en een toefje ahornsiroop of Luikse siroop , bosbessen, stukjes appel, rozijnen, nootjes… en het paasontbijt kan niet meer stuk!

4. Lentedeco, dat doet je goed!

Je ontbijt is al een plezier om te proeven! Maar het oog wil ook wat. Haal dus je mooiste servies uit de kast en laat je gaan met geuren en kleuren! Fleurige tafellakens en servetten, tulpen in alle tinten, de kunstig geschilderde eitjes van de kleinsten… Zo haal je de lente moeiteloos in huis! Inspiratie nodig? Neem – net als wij – eens een kijkje op Pinterest ;-)

http://bit.ly/1jMGqRx http://bit.ly/1j5DgVM