Month

Newsletter Jenever

’t is weekend en tijd voor het ontbijt. Oeps… iets te lang geslapen? Dan is een royale brunch écht de ideale oplossing. Ben je dol op de klassieker met spek, eitjes en koffiekoeken? Wij ook. Alleen kan het nét dat tikkeltje lichter (hallo energie!) én fruitiger (hallo vitamines!). Philadelphia inspireert met 5 zoete en zoute brunchideetjes om je dag écht goed te starten, -ook al begint die pas om 12u. ’s middags ;-)

1. Power pizza

Een pizza als…ontbijt? Ja hoor, al ga je dan liever voor een fruitige variant. Minstens even lekker én boordevol smaak. Een bodem van toast of bladerdeeg, wat Philadelphia-kaas en als topping je favoriete fruit. Fun om te maken met de kids?

2. Jam, da’s jammie!

Geen fruit in huis, maar kan je een fruitige hap wel pruimen? Duik eens je voorraadkast in, daar vind je vast wel wat beschuiten en confituur. Ook leuk voor de kids: met de jam kunnen ze allerlei leuke vormpjes en figuren op hun brunchsnack tekenen!

3. Wat eten we vandaag? Da’s de hamvraag!

Is een zware hap ’s morgens geen spek voor je bek? Vervang de klassieke spekreepjes door een andere (gerookte) ham. Lekker zout, maar zalig lichter!

4. Dip je energiedipje weg

Tijdens de brunch mag het allemaal wat losser, niet? Eet dus gerust met je handen. En daarom introduceert Philadelphia: Finger Fruit! Superleuk voor klein én groot. Kers op de taart? Je kleintjes krijgen meteen hun dagelijkse vitamines binnen!

5. Mag het ietsje méér zijn?

Het laatste wat je nodig hebt op ’n brunch is stress. Maar toch wil je je gasten imponeren? Sluit af met een glaasje bubbels en een heus taartje van scampi en Philadelphia. Wie zei dat simpel niet chic kon zijn? ;-)

Heb jij nog verrassend fruitige tips voor een lichte brunch? Laat het ons zeker weten op de Facebookpagina!