Month

Newsletter Jenever

Aaah, de zomer! Héérlijk aan het strand liggen en pootjebaden. Maar bij gebrek aan zand en zee… breng je de kust toch gewoon naar je tuin? Philadelphia inspireert met 5 tips om je tuin én je hapjes een maritieme touch te geven.

1. Broodje zee

Lekker fris en licht, zo smaakt de ideale sandwich. Liefst zonder zand natuurlijk ;-) Ciabatta met gerookte zalm, verse uitjes, dille, je favoriete Philadelphia-kaas en hop, jouw picknickmandje is klaar voor een dagje uitwaaien. Nog meer lekkers uit de zee? Varieer met garnalen en Philadelphia Sweet Chilli!

2. Slaatje uit de zee

Je hoeft geen zeewier in je slaatje te zwieren om te genieten van een maritieme lunch. Combineer gerookte zalm, gegrilde paprika’s, verschillende soorten slablaadjes en schijfjes sinaasappel… alles is mogelijk. Nog een toefje Philadelphia en je bent er helemaal klaar voor

3. Een dipje in de zee?

Een picknick zonder dipjes? On-mo-ge-lijk! Lekker chic en o zo gemakkelijk: dip staafjes surimi in Philadelphia Chili of Fijne Kruiden. En zelfs voor het hoofdgerecht kun je blijven verder dippen. Een brochette met scampi, ananas en rode vruchten stillen je honger tot ’s avonds. Want een dagje aan zee wekt je honger op, niet? ;-)

4. En voor de kleine matroosjes…

THoudt je kindje niet zo van vis? Overtuig de kleinsten met een fishstickhamburgertje. Da’s het beste van beide werelden mét een toefje Philadelphia erbij. Iedereen blij?

5. Breng de kust naar je tuin!

Een maritieme picknick vraagt om frisse decoratie. Rol je strandhanddoek uit, zet je parasolletje klaar én trek je badtenue aan. En de kers op de taart? Een fris ijsje natuurlijk! Een frisco of coupe aardbeien doen je direct wegdromen naar tropische stranden.

En, heb jij nog tips om je picknick een maritieme toets te geven?  Laat het zeker weten op onze Facebookpagina!