Month

Newsletter Mars

Boterhammen, een stuk fruit, een dessert en een sapje. Verlang jij ook nog naar je makkelijke lunchbox van vroeger? Kies dan met Philadelphia voor een volwaardige én snelle lunch zoals je die vroeger naar school meekreeg. Hieronder vind je 4 lunchlekkernijen uit de oude doos die niet in jouw brooddoos mogen ontbreken. Klaar in 1-2-3!

1. Broodnodig in de brooddoos

In een brooddoos zit in de eerste plaats… brood natuurlijk! Maar mag het voor jou iets specialer dan een simpel bo’ke zijn? Ga dan eens voor een bagel met gerookte zalm en een heerlijk laagje Philadelphia. En voor de liefhebbers nog wat frisse takjes dille en versgemalen zwarte peper. Kan al eens tellen, als bagelbeleg! http://bit.ly/1fRICqp

2. Geef wat kleur aan je lunch

Wil je nog iets extra om op te knabbelen? Voorzie je lunchbox dan zeker van wat knapperige groenten. Vol kleur én vitamines! Kwestie van de avond voordien wat paprika, courgettes en rode ajuin te grillen met wat olie.

En s’ middags? Dan beleg je een sneetje ciabatta met een romige laag Philadelphia en je groentjes. Geef toe, da’s toch de zomer op een bordje?

3. Dip je middagdipje weg

In de namiddag alweer trek in een tussendoortje? Voorkom je middagdipje met een royaal gevulde brooddoos. Wedden dat je collega’s jaloers zullen zijn? En om het wat gezond te houden gaan we voor… een frisse groentedip! Die maak je met Philadelphia Natuur en groentestaafjes naar keuze. Overheerlijk om reepjes wortel, komkommer, paprika en witloof in te dippen!

4. Zeg ja tegen fruit!

Zin in een toetje? Dat moet je! Maar hou het lekker luchtig, zo voorkom je suikerdipjes. Wat kraakverse aardbeien dippen in Philadelphia Natuur of.. Milka natuurlijk.