Month

Newsletter Mai

Bij Philadelphia worden onze koeien zo vertroeteld dat we de prestigieuze Good Dairy Commendation 2013 hebben gekregen. Tof hé?

Philadelphia is gemaakt met verse melk van Duitse boerderijen die we écht vertrouwen. Samen met onze melkleveranciers streven we naar de hoogst mogelijke kwaliteit. We garanderen de gezondheid van onze dieren, dit o.a. door ze lekker buiten te laten grazen.

Gemaakt met simpele ingrediënten, gaat onze verse melk van de boerderij naar de “tub” in slechts 48 uur. Zo garanderen we smeuïge Philadelphia met kraakverse melk.

En om onze Good Dairy Commendation te vieren, sloegen we samen met de Engelse duurzaamheidskok Valentine Warner de handen in elkaar. We creëerden een reeks heerlijke foodideetjes, vol met natuurlijke producten en de verse romige smaak van Philadelphia. En dat proef je in elke hap.

1. Zuurdesem met Philadelphia en groene saus

Vrienden op bezoek? Dan is deze frisse romige tapa zeker iets voor jou! Lekker chic, maar o-zo rap gemaakt!

2. Salade met ovengedroogde tomaatjes en smeuïge Philadelphia

Wie lente zegt, zegt.. salade! En nee, gezond hoeft helemaal niet saai te zijn. Top het met enkele toppers zoals zongedroogde tomaten, rode ui, wat Philadelphia Light, je favoriete dressing en hup… je tovert in 1-2-3 een sterrenmaaltijd op tafel.

3. Kruidige gemberkoekjes met smeuïge Philadelphia én een chocoladekrokantje

Deze heerlijk eerlijke koekjes zijn het ideale nagerechtje. Besmeer kruidige gember- of kaneelkoekjes (of een klassiek speculaasje) met een laagje romige Philadelphia Natuur. En om het nog een extra finishing touch te geven? Dip het in gesmolten Philadelphia Milka of chocolade met 70% cacao. Wie durft deze pittige combinatie aan?

Ontdek alle inspiratie op Philadelphia.be!

Ga jij het thuis uitproberen? Deel dan zeker een fotootje van je creatie op onze Facebookpagina ;).