Om dit recept aan uw bladwijzers toe te voegen, kan u een van de volgende snelkoppelingen gebruiken.
Windows (Internet Explorer, Firefox, enz.): CTRL+D
MacOS (Safari): Commando(cmd)+D
Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de 20 g Oreo koekjes in een plastic diepvrieszakje en rol met een deegroller de koekjes fijn. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.
Voeg de Philadelphia, Griekse yoghurt, opgeklopte room, poedersuiker en het vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verdeel de vulling bovenop de afgekoelde bodem. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel en zet het terug in de koelkast voor minimaal 2 uur.
Werk je Philadelphia cheesecake af met de 60g verkruimelde Oreo koekjes. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.