Om dit recept aan uw bladwijzers toe te voegen, kan u een van de volgende snelkoppelingen gebruiken.
Windows (Internet Explorer, Firefox, enz.): CTRL+D
MacOS (Safari): Commando(cmd)+D
Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
Klop de Philadelphia Natuur, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Laat de cheesecake minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
Neem de cheesecake uit de koelkast en verwijder de springvorm en de plastic folie.Werk je Philadelphia cheesecake af met verse rode vruchten (aardbeien, frambozen, blauwe bessen).