Philadelphia cheesecake (warme bereiding)
No Video
  • Bereidingstijd: 105 '
  • Totale tijd: 105 '
14

Ingrediënten

  • Bodem:
  • Bastogne koekjesvan LU
  • 50 g boter
  • Vulling:
  • 500 g Philadelphia Natuur Light
  • 125 ml slagroom
  • 200 g suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 5 eieren
  • Afwerking:
  • 200 g rode vruchten

Instructies

  • Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verwarm de oven voor op 150 °C. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.

  • Meng in een kom de Philadelphia Natuur Light, de slagroom en een snufje zout tot een glad mengsel. Klop in een andere kom de eieren, suiker en vanillesuiker tot een schuimig geheel. Meng het eimengsel met het Philadelphia-mengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.
    Bak de cheesecake 1 uur en 15 minuten tot deze gaar en mooi bruin is. Laat de cheesecake afkoelen.

  • Werk je Philadelphia cheesecake af met verse rode vruchten (aardbeien, frambozen, blauwe bessen).

TipsTip

Hoe gebruiken we cookies op Philadelphia.be:Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons Cookiebeleid bekijken.Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons Cookiebeleid.