Om dit recept aan uw bladwijzers toe te voegen, kan u een van de volgende snelkoppelingen gebruiken.
Windows (Internet Explorer, Firefox, enz.): CTRL+D
MacOS (Safari): Commando(cmd)+D
Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verwarm de oven voor op 150 °C. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.
Meng in een kom de Philadelphia Natuur Light, de slagroom en een snufje zout tot een glad mengsel. Klop in een andere kom de eieren, suiker en vanillesuiker tot een schuimig geheel. Meng het eimengsel met het Philadelphia-mengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.Bak de cheesecake 1 uur en 15 minuten tot deze gaar en mooi bruin is. Laat de cheesecake afkoelen.
Werk je Philadelphia cheesecake af met verse rode vruchten (aardbeien, frambozen, blauwe bessen).