Om dit recept aan uw bladwijzers toe te voegen, kan u een van de volgende snelkoppelingen gebruiken.
Windows (Internet Explorer, Firefox, enz.): CTRL+D
MacOS (Safari): Commando(cmd)+D
Vet de springvorm van Ø 26 cm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.
Week de gelatineblaadjes gedurende 10 min in de Prosecco.
Mix de Philadelphia, de yoghurt en het citroensap tot een smeuïg geheel.Voeg de vlierbloesemsiroop toe aan de Prosecco met geweekte gelatineblaadjes en verhit het geheel. Roer tot de gelatine volledig is opgelost. Spatel dan snel onder het Philadelphia-mengsel.Verdeel de vulling over de koekjesbodem en strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Dek losjes af met plastic folie en laat 2 à 3 uur rusten in de koelkast.
Neem de cheesecake uit de koelkast en verwijder de springvorm en de plastic folie. Werk je Philadelphia cheesecake af met partjes limoen en enkele muntblaadjes.