Philadelphia met garnalen en komkommer
No Video
  • Bereidingstijd: 20 '
  • Totale tijd: 65 '
12

Ingrediënten

  • 1 komkommer, geschild
  • 1 koffielepel grof zeezout
  • 3 eetlepels wijnazijn
  • 1 koffielepel fijne suiker
  • Grof gesneden dille
  • 200 g Philadelphia Natuur
  • 250 g gekookte en gepelde garnalen
  • 0.5 rode ajuin, gepeld en in heel dunne schijfjes gesneden
  • Zwarte peper
  • 12 sneetjes roggebrood, zuurdesembrood of Zweedse crisp breads naar keuze

Instructies

  • Snij de komkommer in fijne slierten, plaats in een vergiet, voeg het zout toe en meng goed.
  • Plaats het vergiet in de gootsteen en laat even-uitdruipen.
  • Knijp daarna de komkommer goed uit. Doe hem in een kom en voeg er de azijn aan toe en de suiker. Laat gedurende 15 minuten marineren.
  • Roer ondertussen de garnalen, ui en dille door de Philadelphia. Het vocht van de garnalen zal de roomkaas consistent maken. Peper en zout naar smaak toevoegen.
  • Smeer het garnaalmengsel op het brood en versier met de lichtjes uitgeknepen komkommer.

TipsTip

Hoe gebruiken we cookies op Philadelphia.be:Deze website maakt gebruik van een technologie genaamd cookies om uw gebruik van de website te vergemakkelijken.Om meer te weten te komen over cookies of om uw wensen met betrekking tot het gebruik van cookies te wijzigen, kunt u ons Cookiebeleid bekijken.Door op deze site te blijven, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en ons Cookiebeleid.