Ons Verhaal

Het verhaal van Philadelphia is er één van hoge normen en waarden, kwaliteit en versheid dat gepassioneerde mensen ertoe bracht een geweldig product op de markt te brengen en steeds te blijven zoeken naar manieren om het nog beter te maken.

Al meer dan 100 jaar zijn wij pionier op het gebied van roomkaas en brengen we u de smaak die u zo lekker vindt. Want bij Philadelphia geloven we dat het goede van zuivel elke dag wat aangenamer maakt.

1872

Het begon allemaal wanneer William Lawrence in New York de eerste roomkaas uitvond. Zijn missie was om een kaas met een frissere, rijkere smaak op de markt te brengen.

1880

Hij noemde zijn merk 'Philadelphia', vernoemd naar de stad Philadelphia, die op dat moment werd beschouwd als 'the place to be' voor voeding van hoge kwaliteit.

1903

The Phenix Cheese Company uit New York merkte deze lekkere roomkaas op en kocht daarom het Philadelphia-handelsmerk.

1920s

Wanneer Oscar J. Links, een man met een passie voor roomkaas, zich aansloot bij het bedrijf, zette hij nieuwe maatstaven voor de roomkaas, zoals een langere houdbaarheidsdatum en versheid, en een betere smaak, in een aluminiumfolie verpakking.

1930s

In 1928 werd The Phenix Cheese Company samengevoegd met Kraft. En in 1935, introduceerden ze de eerste geautomatiseerde verpakkingsmachine.

1960s

Dit zorgde ervoor dat Philadelphia, het enige zuivelproduct met een langere houdbaarheidsdatum en gegarandeerde versheid van 21 dagen, ingevoerd kon worden in Europa.

1980s

Vandaag de dag is Philadelphia verkrijgbaar in verschillende smaken en vetgehaltes. En ook werd de onhandige folie verpakking vervangen door een handig vlootje.

2009

Resultaat: versheid in een nieuw jasje. Philadelphia introduceerde de ovaalvormige verpakking, wat al snel een iconisch onderdeel van het merk werd.

Vandaag

Philadelphia behoudt zijn unieke frisse en heerlijk romige smaak. Europa's #1 roomkaas. Pure frisheid.
William Lawrence
Philadelphia in 1880
The Phenix Cheese Company uit New York
Oskar J. Links
Phenix Cheese Company
Philadelphia in Europa
Philadelphia in 1980
Ovaalvormige verpakking
Unieke frisse smaak

Genietvan het moment

Wij, bij Philadephia, geloven in de kracht van kleine momenten. Momenten waarop we onze geliefden, onszelf of zelfs willekeurige mensen die ons pad kruisen waarderen. Deze momenten zorgen elke dag voor een vleugje magie, en maken het leven zoveel mooier.

Philadelphia's mix van versheid en een frisse en romige smaak prikkelt al uw zintuigen zodat u volop kan genieten van zulke momenten.

Philadelphia, geniet van het moment!