image

Ons verhaal

Al meer dan 150 jaar staan we bekend om onze frisse, unieke en romige smaak waar iedereen van houdt.

Philadelphia – Heerlijk Romig

Je kunt erop rekenen dat je met Philadelphia eenvoudige, maar heerlijke maaltijden maakt waar iedereen van houdt. Of het nu wordt belegd met gerookte zalm, als aanvulling op vleeswaren of royaal op een versgebakken sneetje brood wordt gesmeerd, Philadelphia is de perfecte aanvulling.

Wij staan altijd voor je klaar

We beschouwen onszelf als een echte vriend van eten. Het opfleuren van ontbijt, lunch en diner en het onvergetelijk maken van tussendoortjes. En zoals elke goede vriend, zijn we er door dik en dun. Je kunt altijd op Philadelphia vertrouwen om mensen samen te brengen. We zijn er voor die zoete momenten, en zelfs de zoute - natuurlijk.

Laat je inspireren

image

Heerlijke, romige recepten

Je bent enkele minuten verwijderd van lekkere snacks voor na het werk, creatieve gerechten om je vrienden te serveren en snelle ontbijtjes voor die drukke schooldagen. Philadelphia zorgt voor iets lekkers.

image

Philadelphia producten

Er is een Philadelphia voor iedereen!


Bekijk ons ​​assortiment van romige en heerlijke producten

image

Minder sporen op de planeet.

We vinden belangrijk dat we minder sporen achterlaten op onze planeet. Hierbij kijken we naar onze verpakkingen, het tegengaan van voedselverspilling, onze ingrediënten en ondersteuning van de landbouw.

Ons verhaal

Al meer dan 150 jaar staat Philadelphia bekend om zijn heerlijke en romige smaak.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

image

William lawrence

1872 - Geloof het of niet! Het begon allemaal in New York

Melkboer William Lawrence vond in New York de eerste roomkaas uit om zo een versere, rijkere smaakbeleving op de kaasmarkt te brengen.

Gekke vragen bestaan niet.

Bekijk alle veelgestelde vragenimage