image

Ons verhaal

Al meer dan 150 jaar staan we bekend om onze frisse, unieke en romige smaak waar iedereen van houdt.

Philadelphia verbindt

Samen zijn, dat doe je bij uitstek rond de tafel. De plek waar je grote en kleine verhalen deelt. Of het nu thuis is, op school of op het werk, de lunch is de ideale break om te ontspannen en gezellig bij te praten – met je familie, collega’s of vrienden. En met Philadelphia natuurlijk. Want net als een echte vriend, zijn we er voor jou. ‘s Morgens, ‘s middags, ‘s avonds... altijd daar voor elkaar.

Lekker eten houdt van Philadelphia

Smeer Philadelphia op een broodje of wrap. Zomaar zonder extra’s, lekker romig. Of aangevuld volgens je eigen smaak met gerookte zalm, geroosterde groenten, gerookte kipfilet… Trek in zoet? Met Philadelphia maak je ook de heerlijkste cheesecake. Zo schuiven we altijd met je mee aan tafel. Recht uit het kuipje of verwerkt in iets lekkers. Geniet ervan!

Laat je inspireren

image

Heerlijke, romige recepten

Je bent enkele minuten verwijderd van lekkere snacks voor na het werk, creatieve gerechten om je vrienden te serveren en snelle ontbijtjes voor die drukke schooldagen. Philadelphia zorgt voor iets lekkers.

image

Philadelphia producten

Er is een Philadelphia voor iedereen!


Bekijk ons ​​assortiment van romige en heerlijke producten

image

Streven naar minder sporen op de planeet

We vinden belangrijk dat we minder sporen achterlaten op onze planeet. Hierbij kijken we naar onze verpakkingen, het tegengaan van voedselverspilling, onze ingrediënten en ondersteuning van de landbouw.

Ons verhaal

Al meer dan 150 jaar staat Philadelphia bekend om zijn heerlijke en romige smaak.

1872

1880

1903

1920s

1930s

1960s

1980s

image

William lawrence

1872 - Geloof het of niet! Het begon allemaal in New York

Melkboer William Lawrence vond in New York de eerste roomkaas uit om zo een versere, rijkere smaakbeleving op de kaasmarkt te brengen.

Gekke vragen bestaan niet.

Bekijk alle veelgestelde vragenimage