Asperges met Philadelphia Lactosevrij, toast en gepocheerd ei
2 Porties
Voorbereidingstijd:15 min 
Totale tijd::30 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Stoom de asperges voor 3-5 minuten, todat deze gaar zijn.

    2. 2

      Smelt de boter in een kleine sauspan. Voeg het citroensap toe en verwarm tot het geheel gaat koken. Haal de pan vervolgens van het vuur en voeg de bieslook en kruiden toe. Pocheer ondertussen het ei.

    3. 3

      Toast het brood en besmeer deze met Philadelphia Lactosevrij, en leg hier de asperges op met daarop het gepocheerde ei. Tot slot kan de citroen en bieslook boter over het geheel.

    4. imagePRO TIP Serveer als een lichte lunch, met brioche.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage