Bladerdeeg taart
3 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd::50 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Verwarm de bakoven voor op 210 °C (boven-/onderwarmte) en bekleed een bakplaat met bakpapier. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 3 rechthoeken. Vouw de randen van het bladerdeeg rechthoeken elk 2 cm naar binnen en druk de rand naar beneden.

    2. 2

      Leg de rechthoeken van het bladerdeeg op de bakplaat en bak ze 10 minuten in de oven (midden). Bak het spek in een pan zonder vetstof tot het krokant is. Was en droog de asperges en verwijder de houtachtige uiteinden. Snijd de grote asperges in de lengte door.

    3. 3

      Haal het bladerdeeg uit de bakoven en druk de randen met een vork lichtjes aan. Verdeel het spek, de asperges en de doperwten over het bladerdeeg. Kraak de eieren voorzichtig en laat ze op de bladerdeegtaartjes glijden.

    4. imagePRO TIP Strooi naar smaak kervel of peterselie over de ovenverse taartjes.

    5. 4

      Verdeel de Philadelphia met een theelepel over de taartjes en bak ze 15-20 min. in de bakoven (midden) totdat ze krokant zijn. Breng op smaak met zout en peper.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage