Broodtaart van broodkorst met Parmaham en Asperges
5 Porties
Voorbereidingstijd:35 min 
Totale tijd::1 uur 5 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Verwarm de oven voor op 180 °C.

    2. 2

      Vet een quiche of taart bakvorm lichtjes in.

    3. 3

      Meng 150 gram van de Philadelphia Bieslook, eieren, room in een kom tot een glad mengsel. Kruid royaal af met peper en zout.

    4. imagePRO TIP

      Deze groententaart smaakt ook heerlijk met gerookte zalm in plaats van parmaham.

    5. 4

      Snij het oud brood in grove stukken. Doe in het grote kom en voeg het eimengsel toe. Meng goed en laat 30 minuten intrekken. Schep regelmatig om zodat het brood de vloeistof gelijkmatig kan opnemen.

    6. 5

      Verdeel het broodmengsel over de zijkant en de bodem van de bakvorm.

    7. 6

      Meng de aspergepunten met een klein scheutje olijfolie en verdeel bovenop. Kruid af met peper en zout.

    8. 7

      Bak de broodtaart in de voorverwarmde oven gedurende 35-40 minuten, of tot de groententaart stevig is en goudbruin van kleur.

    9. 8

      Beleg de groententaart met de overige Philadelphia Bieslook en de parmaham in krullen.

    10. 9

      Garneer met verse bieslook voor het serveren, indien gewenst.

    11. 10

      Serveer warm of op kamertemperatuur.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage

    Je houdt misschien ook van

    image

    Risotto met kip & bieslook

    clockTotale tijd:45 min