Exotische mango kokos cheesecake
8 Porties
Voorbereidingstijd:35 min 
Totale tijd::4 uur 35 min 

Ingrediënten

  image

  Een Philadelphia voor iedereen

  We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

  Ontdek alle producten
  image

  Wist je dat?

  Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

  Raak geïnspireerd! klik hier!

  Methode

  1. 1

   Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Zet het gedurende 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

   Week de gelatine blaadjes 5 min in een kom met koud water. Doe 5 el slagroom in een aparte kom en zet opzij. Klop de rest van de slagroom samen met 3 el bloemsuiker stevig op en zet in de koelkast.
   Verwarm de 5 el room gedurende 10 à 15 seconden in de magnetron. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en los deze hierin op. Klop ca 3 minuten de Philadelphia samen met de bloemsuiker tot een smeuïg geheel en voeg vervolgens de kokoscrème toe.
   Meng er met een garde het gelatinemengsel onder en spatel er vervolgens ook voorzichtig de opgeklopte slagroom door. Klop in een aparte kom het eiwit stijf en meng het vervolgens met de rest van Philadelphia-mengsel.d
   Neem de springvorm uit de koelkast en schep de vulling in de vorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Dek losjes af met plastic folie en laat 4 uur rusten in de koelkast.

  3. 3

   Neem de cheesecake uit de koelkast en verwijder de springvorm en de plastic folie.
   Werk je Philadelphia cheesecake af met de verse mango of je favoriete exotisch fruit, muntblaadjes en passievruchten/mangocoulis.

  +
  image

  Ga je gang, vraag ons alles

  Bekijk alle veelgestelde vragenimage