Frisse Panzanella Salade met Philadelphia
4 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd::35 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Verwarm de oven voor op 200 °C.

    2. 2

      Snij het brood in blokjes. Wentel ze om in de olijfolie en kruid met peper en zout. Zet in de oven voor 10-12 minuten tot ze goudbruin zijn.

    3. 3

      Meng alle ingrediënten voor de marinade in een grote kom.

    4. imagePRO TIP

      Gebruik Philadelphia Plantaardig om deze salade een vegan versie te geven.

    5. 4

      Was de komkommer en tomaten. Snij doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snij de komkommer en tomaten in grove blokjes. Snij de rode ui in dunne halve ringen.

    6. 5

      Voeg de gebakken croutons, komkommer, tomaten, rode ui en basilicum toe aan de kom met de marinade en meng goed.

    7. 6

      Doe de salade in een grote serveerkom of verdeel de salade meteen over je borden en schep de Philadelphia Knoflook & Fijne Kruiden bovenop.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage