
Ingrediënten
Een Philadelphia voor iedereen
We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?
Wist je dat?
Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.
Methode
1
Voor het koekje Rasp de koekjes en meng ze met de gesmolten boter.
2
Voor de mousse Breng eerst de room aan de kook. Klop ondertussen de eierdooiers met de suiker op tot het volume verdubbeld is. Meng met de room en zet 1 minuut op het vuur, maar laat niet koken. Haal van het vuur en voeg het geweekte en goed uitgeknepen gelatineblaadje toe. Voeg de Philadelphia toe wanneer het mengsel begint af te koelen, en meng goed.
3
Voor de frambozengelei Doe de frambozenjam met enkele druppels water in een steelpan. Breng aan de kook, haal van het vuur, zeef en voeg het gelatineblaadje toe. Laat afkoelen alvorens te gebruiken.
4
Schik het koekje op de bodem van het glaasje, schep hierop de Philadelphiamousse en giet er een eetlepel van de bijna afgekoelde frambozengelei over. Versier met een framboos.