Mango Cheesecake Lactosevrij
10 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd::30 min 

Ingrediënten

  image

  Een Philadelphia voor iedereen

  We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

  Ontdek alle producten
  image

  Wist je dat?

  Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

  Raak geïnspireerd! klik hier!

  Methode

  1. 1

   Vet de springvorm van Ø 20 cm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verkruimel de Grany koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

  2. 2

   Pureer de goed uitgelekte mangoschijven in een keukenmachine en voeg hier de limoenschil en het limoensap aan toe. Houd 2 mangoschijven opzij voor de afwerking.
   Smelt al roerend de witte chocolade ‘au bain marie’ en laat afkoelen.
   Klop de Philadelphia op tot een smeuïg geheel en voeg hier de crème fraîche en de gesmolten chocolade aan toe. Meng dit goed door elkaar. Spatel vervolgens voorzichtig de helft van de mango puree erdoorheen.
   Neem de springvorm uit de koelkast en doe de vulling erin. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Strijk de andere helft van de mangopuree op de cheesecake. Dek losjes af met plastic folie en laat minimaal 2 uur rusten in de koelkast.

  3. 3

   Neem de cheesecake uit de koelkast en verwijder de springvorm en de plastic folie.
   Werk je cheesecake af met enkele mangoblokjes.

  4. imagePRO TIP Ook heel lekker met Philadelphia Natuur.

  +
  image

  Ga je gang, vraag ons alles

  Bekijk alle veelgestelde vragenimage