Mini chocolade moelleux met Plantaardige glazuur
4 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd::55 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Verwarm 100 ml van plantaardige room en 8 g vanillesuiker in een pan op matig vuur gedurende 2 minuten.

    2. 2

      Voeg de chocoladedruppels toe aan de pan en laat deze smelten. Meng voorzichtig tot een glad en fluweel mengsel. Haal vervolgens de pan van het vuur en zit dit apart.

    3. 3

      Meng de bloem, amandelpoeder, rietsuiker, bakpoeder en vanillesuiker in een kom. Voeg vervolgens het gesmolten chocolademengsel toe. Mix alles goed met een staafmixer.

    4. 4

      Giet het beslag in kleine muffinvormpjes of kleine cakevormpjes, totdat ze ¾ gevuld zijn. Bak gedurende 20-25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Laat afkoelen.

    5. 5

      Meng in een kom Philadelphia Plantaardig, 200 ml plantaardige room, Klop-fix en vanillesuiker. Mix alles met een staafmixer totdat je een gladde en romige frosting hebt.

    6. 6

      Breng met een spatel of de achterkant van een lepel de frosting aan op de bovenkant van de moulleux, mits deze volledig is afgekoeld.

    7. 7

      Serveer en geniet!

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage

    Je houdt misschien ook van

    image

    Lentebroodje

    clockTotale tijd:5 min