Oreo cheesecake
6 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd::2 uur 30 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Doe de 20 g Oreo koekjes in een plastic diepvrieszakje en rol met een deegroller de koekjes fijn. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Zet de springvorm in de koeling terwijl je de vulling maakt.

    2. 2

      Voeg de Philadelphia, Griekse yoghurt, opgeklopte room, poedersuiker en het vanille extract samen in een kom en mix het tot een gladde massa. Verdeel de vulling bovenop de afgekoelde bodem. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel en zet het terug in de koelkast voor minimaal 2 uur.

    3. 3

      Werk je Philadelphia cheesecake af met de 60g verkruimelde Oreo koekjes. Doe dit zo kort mogelijk voor serveren.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage