Philadelphia Cheesecake - koude bereiding
14 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd::2 uur 30 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.

    2. 2

      Klop de Philadelphia Natuur, yoghurt, basterdsuiker en vanillesuiker tot een smeuïge massa. Maak de garde of kloppers goed schoon. Strooi de klopfix al kloppend door de slagroom en klop de slagroom goed stijf.
      Spatel de slagroom door het Philadelphia-mengsel en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel. Laat de cheesecake minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

    3. 3

      Neem de cheesecake uit de koelkast en verwijder de springvorm en de plastic folie.
      Werk je Philadelphia cheesecake af met verse rode vruchten (aardbeien, frambozen, blauwe bessen).

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage