Philadelphia cheesecake (warme bereiding)
14 Porties
Voorbereidingstijd:1 uur 45 min 
Totale tijd::1 uur 45 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verwarm de oven voor op 150 °C. Verkruimel de koekjes in een keukenrobot. Meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.

    2. 2

      Meng in een kom de Philadelphia Natuur Light, de slagroom en een snufje zout tot een glad mengsel. Klop in een andere kom de eieren, suiker en vanillesuiker tot een schuimig geheel. Meng het eimengsel met het Philadelphia-mengsel en verdeel over de taartbodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.
      Bak de cheesecake 1 uur en 15 minuten tot deze gaar en mooi bruin is. Laat de cheesecake afkoelen.

    3. 3

      Werk je Philadelphia cheesecake af met verse rode vruchten (aardbeien, frambozen, blauwe bessen).

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage