Philadelphia met garnalen en komkommer
12 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd::1 uur 5 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Snij de komkommer in fijne slierten, plaats in een vergiet, voeg het zout toe en meng goed.

    2. 2

      Plaats het vergiet in de gootsteen en laat even-uitdruipen.

    3. 3

      Knijp daarna de komkommer goed uit. Doe hem in een kom en voeg er de azijn aan toe en de suiker. Laat gedurende 15 minuten marineren.

    4. 4

      Roer ondertussen de garnalen, ui en dille door de Philadelphia. Het vocht van de garnalen zal de roomkaas consistent maken. Peper en zout naar smaak toevoegen.

    5. 5

      Smeer het garnaalmengsel op het brood en versier met de lichtjes uitgeknepen komkommer.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage