Stevige croque met spiegelei & spekjes
1 Porties
Voorbereidingstijd:5 min 
Totale tijd::9 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Bak de spekjes in een voorverhitte pan met wat olijfolie tot ze lichtjes bruin kleuren. Haal vervolgens uit de pan en dep lichtjes af met wat keukenpapier om van de overtollige olie te ontdoen.

    2. 2

      Verhit in dezelfde pan wat olie, breek het ei doormidden waarbij de dooier mooi in z’n geheel blijft. Bak dit spiegelei gedurende 3 à 4 minuten op middelhoog vuur. Het eiwit zal stollen, maar de dooier moet vloeibaar blijven.

    3. 3

      Besmeer ondertussen 1 snede brood met Philadelphia Natuur. Toppeer vervolgens met het spiegelei & verdeel de gebakken spekjes over het ei. Kruid af met zwarte peper & zout naar smaak. Leg de andere snede brood bovenop.

    4. 4

      Rooster de boterham onder de grill of in een croque-ijzer voor ongeveer 4 minuten tot het brood krokant is.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage