Traditionele Cheesecake Lactosevrij
16 Porties
Voorbereidingstijd:30 min 
Totale tijd::3 uur 30 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Vet de springvorm van Ø 26 cm in en bekleed de onderkant en zijkanten met bakpapier. Verkruimel de lange vingers en meng de fijngemalen koekjes met de gesmolten boter en verdeel het koekmengsel over de bodem van de springvorm. Strijk het geheel glad met de achterkant van een lepel.

    2. 2

      Klop de Philadelphia, de yoghurt en het citroensap tot een smeuïg geheel.
      Week de gelatine blaadjes gedruende 10 min in 125ml koud water. Voeg de suiker toe aan het water en verwarm het langzaam op. Roer tot de gelatine en suiker volledig opgelost zijn.
      Spatel het geheel snel bij de Philadephia mix en verdeel de vulling gelijkmatig over de bodem. Strijk het geheel mooi glad met de achterkant van een lepel.
      Plaats de cheesecake in de koelkast en laat deze minimaal 3 uur staan.

    3. 3

      Neem de cheesecake uit de koelkast en verwijder voorzichtig de springvorm. Werk je Philadelphia cheesecake af met de rode vruchten.

    4. imagePRO TIP

      Ook heel lekker met Philadelphia Natuur.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage