Volkorenbagel met Philadelphia Knoflook & Kruiden
8 Porties
Voorbereidingstijd:15 min 
Totale tijd::1 uur 45 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Mix de bloem en het zout in een grote beslagskom. Meng vervolgens de bloem met de droge gist, het lauwwarme water en de suiker en laat 10 minuten rusten. Voeg de koolzaadolie toe aan het bloem en kneed het deeg elastisch. Laat het deeg 1 uur, afgesloten op een warme plek, rusten.

    2. 2

      Bestuif het aanrechtblad met wat bloem. Haal het deeg uit de beslagskom en snijd het in 8 gelijke stukken. Vorm elk stuk in een bal. Maak vervolgens in elke bal, in het midden, een gat (doe dit bijvoorbeeld met een appelboor). Vergroot het gat vervolgens met je handen.

    3. 3

      Verwarm de oven voor op 200 °C (onder- en bovenhitte). Breng een grote pan met water en 2 eetlepels honing aan de kook. Leg de bagels, voorzichtig met een lepel, in het water voor ongeveer 1 minuut. Giet de bagels af en leg ze op een met bakpapier bekleede bakplaat. Klop een ei op. Bestrijk de bagels met het opgeklopte ei en bestrooi met sesam- en lijnzaadjes. Bak de bagels 20 á 25 minuten goudbruin in de oven. Haal de bagels uit de oven en laat ze een beetje afkoelen. Snij de bagels open met een broodmes en besmeer met Philadelphia Knoflook & Kruiden Light. Beleg de bagel verder naar wens met appelschijfjes, komkommer, zalm, ham of andere groenten.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage