
Ingrediënten
Een Philadelphia voor iedereen
We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?
Wist je dat?
Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.
Methode
1
Schil de wortelen en rasp ze fijn. Maal 200 g noten fijn. Meng met bloem, bakpoeder, specerijen en zout. Hak de rest noten fijn.
2
Roer de suiker met de eieren tot een romige massa. Meng eerst de karnemelk en de olie erdoor, dan de wortels en de 50 g noten. Giet in een ingevette en met bloem bestoven vierkante springvorm (ca. 24 x 24 cm). Bak in de voorverwarmde bakoven (elektrisch fornuis: 180 °C/circulatielucht: 160 °C) gedurende ca. 30 minuten. Haal uit de bakoven en laat afkoelen.
3
Karameliseer 3 eetlepels suiker met 1 eetlepel water in een pan tot ze goudgeel zijn. Roer de rest van de walnoten erdoor. Laat afkoelen op bakpapier.
4
Meng de Philadelphia, de bloemsuiker en het sap. Verdeel de crème oneffen over de koek. Snijd de koek in stukken en versier met citroenzesten.