Ingrediënten
Een Philadelphia voor iedereen
We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?
Wist je dat?
Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.
Methode
1
Druk de vis plat, breng op smaak en stoom.
2
Vang het kookvocht op.
3
Maak de visbouillon klaar en doe die bij het kookvocht.
4
Fruit de sjalotten in boter, deglaceer met de witte wijn en kook in. Giet er de visbouillon bij. Room op met de Philadelphia. Leng aan en laat zachtjes koken. Kruid bij en pas indien nodig de vastheid aan.
5
Voeg de tomatenblokjes, de peterselie en de gehakte kervel toe.
6
Bereid de puree met de boter, de eierdooiers, zout, peper en muskaatnoot. Dresseer de duchesse met een garneerspuit op een ingeoliede bakplaat en laat bruinen in de oven.
7
Warm de vis op en giet de saus erover of eromheen.
8
Serveer meteen.
PRO TIP Kijk de marktprijs van zalm na, want soms kost die eventveel als diepvrieszalm. U kunt het gerecht goedkoper maken door de zalm te vervangen door claresseof koolvisfilet.
Ga je gang, vraag ons alles