Zalmfilet met tomatensaus met fijne kruiden en pommes duchesses
100 Porties
Voorbereidingstijd:NA 
Totale tijd::NA 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Druk de vis plat, breng op smaak en stoom.

    2. 2

      Vang het kookvocht op.

    3. 3

      Maak de visbouillon klaar en doe die bij het kookvocht.

    4. imagePRO TIP Kijk de marktprijs van zalm na, want soms kost die eventveel als diepvrieszalm. U kunt het gerecht goedkoper maken door de zalm te vervangen door claresseof koolvisfilet.

    5. 4

      Fruit de sjalotten in boter, deglaceer met de witte wijn en kook in. Giet er de visbouillon bij. Room op met de Philadelphia. Leng aan en laat zachtjes koken. Kruid bij en pas indien nodig de vastheid aan.

    6. 5

      Voeg de tomatenblokjes, de peterselie en de gehakte kervel toe.

    7. 6

      Bereid de puree met de boter, de eierdooiers, zout, peper en muskaatnoot. Dresseer de duchesse met een garneerspuit op een ingeoliede bakplaat en laat bruinen in de oven.

    8. 7

      Warm de vis op en giet de saus erover of eromheen.

    9. 8

      Serveer meteen.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage