Zomerse tomatentaart met Philadelphia Bieslook
10 Porties
Voorbereidingstijd:20 min 
Totale tijd::55 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Verwarm de oven voor op 180 °C (hetelucht). Meng 150 g bloem, zout en de suiker in een kom. Voeg het ei, water, olijfolie en de kwark toe. Kneed het geheel met een vork of een mixer. Voeg de rest van de bloem handmatig toe en kneed tot stevig deeg. Maak een bal van het deeg en verdeel in twee helften. Bekleed twee (vooraf ingevette) taartvormen met het deeg. Dit doe je het makkelijkst met je handen. Prik met een vork een paar keer in het deeg en zet de taartvormen voor 15 tot 20 minuten in de, voorverwarmde, oven.

    2. 2

      Was, poets en snij de tomaten in schijfjes. Hak de verse kruiden fijn.

    3. 3

      Haal de taartvormen uit de oven. Verdeel de tomatenschijfjes gelijkmatig over de taartbodem. Besprenkel met wat knoflook, zeezout, vers gemalen peper en verse kruiden. Bak de taarten 15 minuten verder in de oven.

    4. 4

      Haal de taarten uit de oven. Verdeel de Philadelphia Bieslook (met behulp van een spuitzak) over de tomaten. Et voila, serveer en geniet.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage

    Je houdt misschien ook van

    image

    Risotto met kip & bieslook

    clockTotale tijd:45 min