Zuurdesem Sandwich met Ei en Tuinkers
1 Porties
Voorbereidingstijd:15 min 
Totale tijd::15 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      Om een perfect hardgekookt ei te bereiden, plaats je het ei in een kleine pan, bedek het met minstens 3 cm koud water en een flinke snuf zout.

    2. 2

      Zet de pan op hoog vuur en zodra het water begint te koken, draai je het vuur naar medium en laat je het 8 minuten sudderen. Haal het ei onmiddellijk uit het water met een schuimspaan en leg het in een kom met ijswater. Zodra het is afgekoeld, haal je het ei uit het water en tik je erover op een hard oppervlak. Verwijder voorzichtig de schaal terwijl je het ei onder een lopende kraan met koud water houdt om het pellen te vergemakkelijken. Snijd het ei dik en zet het apart.

    3. 3

      Besmeer een sneetje zuurdesembrood met de Philadelphia, helemaal tot aan de rand van het brood. Leg hierop de plakjes ei, gevolgd door een royale hoeveelheid tuinkers en gemalen zwarte peper.

    4. imagePRO TIP

      Dit recept is ook lekker met Philadelphia Light.

    5. 4

      Leg de tweede snee brood erbovenop en serveer met een simpele gemengde bladsla, snel aangemaakt met een theelepel olijfolie en een kneepje verse citroen.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage