Philadelphia – Zorg dragen

Samen dragen we zorg

Bij Philadelphia geloven we dat we zorg moeten dragen voor hetgeen we liefhebben
Samen dragen we zorg
Melk
Melk
Room
Room
Een beetje zout
Een beetje zout

Van een goed product…

Het begint met melk, room en een beetje zout. Deze eenvoud heeft ons geholpen om de onweerstaanbare romige smaak en textuur te creëren waar jij van houdt. Bekijk de volledige ingrediëntenlijst hier.

…naar zorg dragen voor onze omgeving

Zelfs de kleinste handelingen kunnen een grote invloed hebben op ons leven en de omgeving waar we zo van houden. Ontdek de vier manieren waarop we samen het verschil kunnen maken!

Laat je inspireren om lege kuipjes te recycleren of hergebruiken

Onze recycleerklare verpakking is ontworpen om de lekkere smaak van Philadelphia zo lang mogelijk vers te houden. Wanneer het kuipje Philadelphia leeg is, helpen wij graag om verantwoord te recycleren.

Lees meerSluiten
Geef het kuipje een tweede leven

Geef het kuipje een tweede leven

Het Philadelphia kuipje, het deksel en het membraan zijn klaar om te recycleren.

Maar waarom niet hergebruiken? Gebruik het kuipje om de restjes van je maaltijd te bewaren. Of begin een eigen moestuintje door er verse kruiden in te planten. Kruidenplantjes zullen in de keuken snel groeien, daar heb je ze altijd bij de hand om met Philadelphia natuur te mengen.

Het beste uit jouw restjes halen, zodat je ze niet hoeft weg te gooien

We inspireren je graag met een paar eenvoudige manieren om de laatste aardappel of het vergeten sneetje brood tot een smakelijke maaltijd te maken voor het gezin. Met Philadelphia en een beetje creativiteit zorgen we er samen voor dat er geen voedsel verspild wordt.

Lees meerSluiten

Love it, don't waste it!

Elk jaar wordt er in de EU 88 miljoen ton eten verspild. Veel van deze etenswaren kunnen echter nog gebruikt worden. Ieder van ons draagt ongeveer 14kg per jaar bij aan onnodige voedselverspilling. Dit zijn etenswaren die eigenlijk nog gebruikt kunnen worden en waarvan we nog een smakelijk gerechtje kunnen maken.

Wist je dat…

Eten behoud zijn versheid het beste als het op de juiste temperatuur bewaard wordt. Stel de temperatuur van de koelkast in op 5°C zodat Philadelphia en andere voedingswaren net dat beetje langer goed blijven.

De houdbaarheid van brood

We houden allemaal van brood - het is eén van de meest gekochte producten & het is zonde om het weg te gooien. Zorg ervoor dat brood niet verspild wordt door oud brood in de diepvries te stoppen. Ideaal om nog te gebruiken als paneermeel of om te toasten en te besmeren.

Heerlijke gerechten die het verschil maken

Gewoon een paar ideeën om je restjes tot een smakelijk gerecht om te toveren met Philadelphia! Bezoek onze receptenpagina voor nog meer inspiratie.

Heb je een favoriet recept met restjes of vergeten ingrediënten? Deel deze met de hashtag #geredmetphiladelphia

Romige spaghetti met kip
Omelet met groenten

Ontdek wat we nog meer doen tegen voedselverspilling met Too Good To Go

Logo WAW
Merken tegen voedselverspillingWAW BrandsLes marques contre le gaspillage alimentaire
Logo Philadelphia

Wij helpen bij het zorgdragen voor jouw welzijn met producten aangepast aan ieders levensstijl

Philadelphia is beschikbaar in een mooie reeks van verschillende smaken, texturen en hoeveelheden - allemaal afgestemd op jouw voorkeuren. Van smeren en dippen tot bakken, we bieden veel manieren om jouw hele dag smakelijk te maken.

Lees meerSluiten
100% Smaak
40% Minder vet
100% Smaak
40% Minder vet
Lactosevrij
11% Protein
Max. 3% Fat

Producten die rekening houden met je welzijn

Van onze beroemde Philadelphia Natuur tot onze lekkere Philadelphia Light, met 40% minder vet, we hebben genoeg variatie voor een gebalanceerde levensstijl.

Een goede smaak wordt bepaald door de kwaliteit van de melk, dus wij ondersteunen goede landbouwpraktijken

Philadelphia wordt gemaakt met verse melk van boerderijen die we vertrouwen. Veel van de boerderijen waar onze melk vandaan komt, zijn familiebedrijven.

Wij geloven dat respect & zorg voor de koeien belangrijk is om melk van hoogwaardige kwaliteit te produceren om zo tot de lekkere smaak voor onze Philadelphia te komen.

We werken samen met onze melkproducenten om boeren te helpen een goed welzijn voor de dieren te voorzien door continue te werken aan verbeteringen op de boerderij.

Lees meerSluiten
Henning K.
Henning, Philadelphia Landbouwpartner

Ontmoet eén van de boeren waarmee wij samenwerken

"Mijn familie is al generaties lang actief als melkboer. Door de jaren heen is er veel veranderd in de manier waarop we melkvee houden. Constante vernieuwing en zorg voor onze koeien staan centraal, onder meer optimale verluchting, bewegingsvrijheid, individuele voedingsprogramma’s en genoeg ruimte voor elke koe.

Zonne-energie is onderdeel van de energievoorziening voor onze boerderij.

Op een goede manier zorgen voor de boerderij eist de volledige aandacht van ons allemaal"