Tarte Flambee met Zalm & Dille
4 Porties
Voorbereidingstijd:15 min 
Totale tijd::27 min 

Ingrediënten

    image

    Een Philadelphia voor iedereen

    We hebben een brede range van Philadelphia productenZin om te experimenteren?

    Ontdek alle producten
    image

    Wist je dat?

    Wanneer je Philadelphia kuipje op is, hoef je deze niet weg te gooien. Er zijn tal van… Er zijn tal van manieren om deze opnieuw te gebruiken.

    Raak geïnspireerd! klik hier!

    Methode

    1. 1

      ​​​​Verwarm de oven voor op 250 °C (boven en onder) en bekleed een bakplaat met bakpapier.

    2. 2

      Doe de bloem, olijfolie, eidooier en 100 ml heet water in een schaal om het deeg te maken. Meng alles en kneed het deeg om het een zachte en elastische consistentie te geven.

    3. 3

      Rol het deeg uit tot het heel dun is en bekleed de bodem met Philadelphia Zalm en Dille. Was de asperges, verwijder/schil vervolgens de harde delen aan de uiteinden. Snij de stelen van de asperges in twee of vier, afhankelijk van hun dikte.

    4. 4

      Garneer de bodem van de taart met asperges, schuif deze in het midden van de oven en bak 10-12 minuten tot deze knapperig is. Was de lenteui en snij deze in dunne ringen. Hak de pistachenoten grof. Bestrooi de taart met de lenteuiringen en de grof gehakte pistachenoten en serveer.

    +
    image

    Ga je gang, vraag ons alles

    Bekijk alle veelgestelde vragenimage

    Je houdt misschien ook van

    image

    Zalmfilet met tomatensaus met fijne kruiden en pommes duchesses

    clockTotale tijd:NA